Räkäposkella

Räkäposkella on perinteikäs 12 tunnin hiihtotapahtuma Joensuun Mehtimäen Hullunkolmion 1,6 km hiihtobaanalla. Hiihto tapahtuu joukkueittain, siten että vähintään yksi hiihtäjä joukkueesta on aina ladulla. Joukkueiden olisi suotavaa kehittää itselleen muista erottuva hiihtoasu kokonaisuus. Tapahtumaan osallistumiseksi ei tarvitse olla opiskelija eli kaikki ovat tervetulleita!

Tapahtuma järjestetään tammi-helmikuun aikana.

Hiihto starttaa aamuseitsemältä Naturan takaa hiihtolatujen risteyksestä ja jatkuu yhtämittaisena aina iltaseitsemään. Pakkasrajaa tapahtumassa ei tunnetusti ole!

Katsojat ovat hyvin lämpimästi tervetulleita seuraamaan tapahtumaa paikan päälle ja nauttimaan urheiluhuumasta. Katsojana voitte nähdä kun Suomea hiihdetään jälleen maailman kartalle ja urheiluhistoriaa tehdään LIVENÄ!

Hiihtämisen ohessa on mahdollisuus saunoa Naturalla, käydä paljussa ja harrastaa hiihtoon oleellisena kuuluvia oheistoimintoja, kuten nesteytystä.

Räkäposkella 2014 © Karjalainen, 2014

Virallisen kilpailun jälkeen järjestetään after ski. After ski:ssä palkitaan parhaimmat hiihtosuoritukset ja muut Juryn mielestä palkitsemisen arvoiset suoritukset ruhtinaallisin palkinnoin. Kaikki osallistujat saavat tapahtuman vuosittain vaihtuvan haalarimerkin.

Hiihtoa koskevat kysymykset osoitteeseen: rakaposkella @ gmail.com
(käytössä vain talvisaikaan, muulloin käänny hallituksen puoleen)

.   .   .   .   .   .

Aiemmat tulokset

Vuoden 2021 tulokset: räkäposkella_tulokset2021

Vuoden 2017 tulokset: räkäposkella_tulokset2017
Vuoden 2016 tulokset: rakaposkella_tulokset2016
Vuoden 2013 tulokset: rakaposkella_tulokset2013
Vuoden 2012 tulokset: rakaposkella_tulokset2012
Vuoden 2011 tulokset: rakaposkella_tulokset2011
Vuoden 2010 tulokset: rakaposkella_tulokset2010

Sanomalehti Karjalaisen videokuvaa vuoden 2013 hiihdoista:

Sanomalehti Karjalaisen videokuvaa vuoden 2012 hiihdoista: