Hiihdetään 12h räkäposkella!

Räkäposkella on perinteikäs 12 tunnin hiihtotapahtuma Joensuun Mehtimäen Hullunkolmion 1,6 km hiihtobaanalla. Hiihto tapahtuu joukkueittain, siten että vähintään yksi hiihtäjä joukkueesta on aina ladulla. Joukkueiden olisi suotavaa kehittää itselleen muista erottuva hiihtoasu kokonaisuus. Tapahtumaan osallistumiseksi ei tarvitse olla opiskelija eli kaikki ovat tervetulleita! Tapahtuma järjestetään tammi-helmikuun aikana.

Hiihto starttaa aamuseitsemältä Naturan takaa hiihtolatujen risteyksestä ja jatkuu yhtämittaisena aina iltaseitsemään. Pakkasrajaa tapahtumassa ei tunnetusti ole! Hiihtämisen ohessa on mahdollisuus saunoa Naturalla, käydä paljussa ja harrastaa hiihtoon oleellisena kuuluvia oheistoimintoja, kuten nesteytystä.

Katsojat ovat hyvin lämpimästi tervetulleita seuraamaan tapahtumaa paikan päälle ja nauttimaan urheiluhuumasta. Katsojana voitte nähdä kun Suomea hiihdetään jälleen maailman kartalle ja urheiluhistoriaa tehdään LIVENÄ!

Sanomalehti Karjalainen 2013

Sanomalehti Karjalainen 2012

Räkäposkella 2014 © Karjalainen, 2014

Virallisen kilpailun jälkeen järjestetään after ski. After ski:ssä palkitaan parhaimmat hiihtosuoritukset ja muut Juryn mielestä palkitsemisen arvoiset suoritukset ruhtinaallisin palkinnoin. Kaikki osallistujat saavat tapahtuman vuosittain vaihtuvan haalarimerkin.

Aiemmat tulokset