Aika kaivaa iltapuvut ja frakit naftaliinista, sekä lankata juhlakengät kuntoon, sillä nyt juhlitaan isosti!

Joensuun Metsäylioppilaat ry. täyttää tänä syksynä 40 vuotta ja miehen ikään ehtinyttä JMYO:ta juhlistetaan Sokos Hotel Kimmelin Sirkkala-salissa 14.10.2022 alkaen kello 18.

Juhlat järjestetään korkeatasoisena pukujuhlana, jonka pukukoodi on luettavissa kotisivujemme Vuosijuhlat-osiossa. Illan ohjelmassa on innostavia puheita, hyvää ruokaa ja tanssittavaa musiikkia, josta vastaa metsiksen oma bändi.

Vuosijuhlien juhlintaa ei toki olla rajoitettu vain perjantain illanviettoon, vaan koko vuosijuhlaviikon ajan on luvassa erilaista ohjelmaa. Vujuviikon päättää perinteinen Sillis, eli silli-aamiainen, jonne myydään liput erikseen.

Silliksen tarkoitus on rentoutua rankkojen vuosijuhlien jälkeen, teemaan sopivasti haalarit päällä.

Vuosijuhlien ja silliksen lipunmyynti alkaa 1.9. ja on auki 22.9. asti. Metsäylioppilaiden opiskelijajäsenille on oma etuhintansa. Mahdolliselle avecille saa ostaa paikan samalla tai erikseen. Lipunmyynti tapahtuu verkkokaupassamme osoitteessa: https://jmyo.fi/kauppa/

Vuosijuhliin liittyen ajankohtaisin tiedotus tulee Instagramiimme ja Facebook-tapahtumaan, joten kannattaa ottaa nämä seurantaan.

IG: https://www.instagram.com/joensuunmetsaylioppilaat/

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/51nI436xl

Nähdään juhlissa!