Skip to content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Räkäposkella 2022

23.2.2022 @ 07:00 - 19:00

Joukkueet hiihtävät 1,7km Hullunkolmiota siten, että vähintään yksi hiihtäjä joukkueesta on aina ladulla. Mitään estettä ei toki ole sille, että koko joukkue hiihtää samaan aikaan. Laduilla huhkiessa tulee hiki, mutta tähän ollaan varauduttu. Perinteitä kunnioittaen kivenheiton päässä lähtölinjasta ovat Naturan sauna ja paikalle raahattu palju kuumana! Ensimmäinen saunavuoro alkaa kello 8 miesten löylyillä, jonka jälkeen on naisten vuoro ja tämän jälkeen sekasauna. Jokainen vuoro kestää 1h ja sekasaunan jälkeen kierros alkaa uudestaan. Tule siis ihmeessä lepuuttamaan väsyneitä lihaksiasi päivän aikana! Tapahtumassa on mehutarjoilu. Kaikki osallistujat saavat tapahtuman vuosittain vaihtuvan haalarimerkin.
Virallisen kilpailun jälkeen järjestetään after ski. After ski:ssä palkitaan eniten hiihtäneet joukkueet (sijat 1-3), hitain hiihdetty kierros, nopein kierros, paras ryhmähenki sekä paras asu ruhtinaallisin palkinnoin. After ski:n paikka on vielä auki rajoitteiden takia.

Osallistumismaksusta on tullut muutamia kysymyksiä ja tässä osiossa kerrotaan siitä. Joukkueen kapteeni maksaa koko joukkueen kaikkien jäsenien osallistumismaksun, joka löytyy JMYO:n verkkokaupasta (jmyo.fi/tuote/rakaposkella-2022/). Eli jos joukkueessa olisi esimerkiksi 6 jäsentä, ostaisi kapteeni 6 kappaletta tapahtumalippuja. Osallistumismaksujen eräpäivä on 16.2 eli viikkoa ennen tapahtumaa.

Tiedot

Päivämäärä:
23.2.2022
Aika:
07:00 - 19:00
Kotisivu:
https://fb.me/e/30D9IJibY