Telttakatoksen vuokraus

 50,00  / vrk

Kategoria:

Vuokraa käyttöösi telttakatos. Koko 3m x 3m. Tutustu telttakatoksen kasausohjeeseen.

Nouto
Palautus

Vuokrasopimus

Tämä on Joensuun Metsäylioppilaat ry:n (JMYO) ja vuokraajan välinen vuokrasopimus telttakatoksesta. Vuokrasopimus solmitaan sähköisesti maksamalla vuokrausmaksu JMYO:n verkkokaupassa.

Vuokraajan velvollisuutena on huolehtia, että telttakatosta käytetään asianmukaiseen tarkoitukseen. Vuokraaja vastaa telttakatoksen kunnosta vuokrauksen aikana ja on velvollinen korvaamaan telttakatokseen
kuuluvien osien rikkoutumisen ja häviämisen. Telttakatos tarvikkeineen tulee palauttaa siinä kunnossa, jossa se on vuokraajalle luovutettu. Kaikki aiheutuneet vahingot tulee ilmoittaa telttakatoksen palautuksen yhteydessä.

Telttakatoksen vuokrahinta yhdeltä vuorokaudelta on 50 €, joka maksetaan JMYO:n verkkokaupassa ostamalla tuote “Telttakatoksen vuokraus” vuokraajan valitsemille päiville. Vuokraaja yhdessä JMYO:n yhteyshenkilön kanssa voi noutaa telttakatoksen Joensuun Metsäylioppilaat ry:n huoneesta, joka sijaitsee Itä-Suomen yliopiston Borealis-rakennuksessa (Yliopistokatu 7, 80130 Joensuu). Nouto voi tapahtua vuokrauspäivää edeltävänä päivänä aikaisintaan klo 12:00. Telttakatos tulee palauttaa vuokrauksen päättymistä seuraavana päivänä klo 12:00 mennessä. Ajankohdista voidaan sopia tarkemmin erikseen.