Lumikengät 30″ 1

 5,00  / vrk

Kategoria:

Alumiinirunkoiset lumikengät, joiden mukana teleskooppisauvat.

Pituus: 76 cm (30″)
Paino: 3,2 kg (pari)
Sauvojen maksimipituus: 135 cm
Painoluokka: 72-95 kg

Nouto
Palautus

Vuokrasopimus

Tämä on Joensuun Metsäylioppilaat ry:n (JMYO) ja vuokraajan välinen vuokrasopimus lumikengistä (Lumikengät 30″ 1). Vuokrasopimus solmitaan sähköisesti maksamalla vuokrausmaksu JMYO:n verkkokaupassa.

Vuokraajan velvollisuutena on huolehtia, että lumikenkiä käytetään asianmukaiseen tarkoitukseen. Vuokraaja vastaa lumikenkien kunnosta vuokrauksen aikana ja on velvollinen korvaamaan lumikenkiin kuuluvien osien rikkoutumisen ja häviämisen. Lumikengät tarvikkeineen tulee palauttaa siinä kunnossa, jossa se on vuokraajalle luovutettu. Kaikki aiheutuneet vahingot tulee ilmoittaa lumikenkien palautuksen yhteydessä.

Lumikenkien vuokrahinta yhdeltä vuorokaudelta on 5 €, joka maksetaan JMYO:n verkkokaupassa ostamalla tuote “Lumikengät 30″ 1” vuokraajan valitsemille päiville. Vuokraaja yhdessä JMYO:n yhteyshenkilön kanssa voi noutaa lumikengät Joensuun Metsäylioppilaat ry:n huoneesta, joka sijaitsee Itä-Suomen yliopiston Borealis-rakennuksessa (Yliopistokatu 7, 80130 Joensuu). Nouto voi tapahtua vuokrauspäivää edeltävänä päivänä aikaisintaan klo 12:00. Lumikengät tulee palauttaa vuokrauksen päättymistä seuraavana päivänä klo 12:00 mennessä. Ajankohdista voidaan sopia tarkemmin erikseen.