Kyykkäsetin vuokraus

 15,00  / vrk

Kategoria:

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä vuosisatoja vanha karjalainen perinnepihapeli eli KYYKKÄ! Vuokrattavaan pakettiin kuuluu neljä (4) karttua ja 80 kyykkää.

Tutustu Kyykän MM-kilpailuihin.

Nouto
Palautus

Vuokrasopimus

Tämä on Joensuun Metsäylioppilaat ry:n (JMYO) ja vuokraajan välinen vuokrasopimus kyykkäsetistä, joka sisältää neljä (4) karttua ja 80 kyykkää. Vuokrasopimus solmitaan sähköisesti maksamalla vuokrausmaksu JMYO:n verkkokaupassa.

Vuokraajan velvollisuutena on huolehtia, että kyykkäsettiä käytetään asianmukaiseen tarkoitukseen. Vuokraaja vastaa kyykkäsetin kunnosta vuokrauksen aikana ja on velvollinen korvaamaan kyykkäsettiin kuuluvien osien rikkoontumisen tai häviämisen. Kyykkäsetti tulee palauttaa siinä kunnossa, jossa ne on vuokraajalle luovutettu. Kaikki aiheutuneet vahingot tulee ilmoittaa kyykkäsetin palautuksen yhteydessä.
Joensuun Metsäylioppilaat ry veloittaa vuokraajalta hävinneestä tai rikkoontuneesta kyykästä 2 € ja kartusta 20 €. Kokonaan hävinneestä kyykkäsetistä veloitetaan 150 €.

Yhden kyykkäsetin vuokrahinta yhdeltä vuorokaudelta on 15 €, joka maksetaan JMYO:n verkkokaupassa ostamalla tuote “Kyykkäsetin vuokraus” vuokraajan valitsemille päiville. Vuokraaja yhdessä JMYO:n yhteyshenkilön kanssa voi noutaa laitteiston Joensuun Metsäylioppilaat ry:n huoneesta, joka sijaitsee Itä-Suomen yliopiston Borealis-rakennuksessa (Yliopistokatu 7, 80130 Joensuu). Nouto voi tapahtua vuokrauspäivää edeltävänä päivänä aikaisintaan klo 12:00. Kyykkäsetti tulee palauttaa vuokrauksen päättymistä seuraavana päivänä klo 12:00 mennessä. Ajankohdista voidaan sopia tarkemmin erikseen.