JBL Partybox

 50,00  / vrk

Kategoria:

Vuokraa JBL Partybox, jonka mukana on kaksi mikrofonia.

Nouto
Palautus

Vuokrasopimus

Tämä on Joensuun Metsäylioppilaat ry:n (JMYO) ja vuokraajan välinen vuokrasopimus JBL Partybox -äänentoistolaitteesta ja siihen kuuluvista tarvikkeista (mikrofonit 2 kpl, vastaanotin ja virtajohto). Jäljempänä sopimuksessa äänentoistolaitteeseen ja sen tarvikkeisiin viitataan termillä “laitteisto”. Vuokrasopimus solmitaan sähköisesti maksamalla vuokrausmaksu JMYO:n verkkokaupassa.

Vuokraajan velvollisuutena on huolehtia, että laitteistoa käytetään asianmukaiseen tarkoitukseen. Vuokraaja vastaa laitteiston kunnosta vuokrauksen aikana ja on velvollinen korvaamaan laitteistoon
kuuluvien osien rikkoutumisen ja häviämisen. Laitteisto tarvikkeineen tulee palauttaa siinä kunnossa, jossa se on vuokraajalle luovutettu. Kaikki aiheutuneet vahingot tulee ilmoittaa laitteiston palautuksen yhteydessä.

Laitteiston vuokrahinta yhdeltä vuorokaudelta on 50 €, joka maksetaan JMYO:n verkkokaupassa ostamalla tuote “JBL Partybox” vuokraajan valitsemille päiville. Vuokraaja yhdessä JMYO:n yhteyshenkilön kanssa voi noutaa laitteiston Joensuun Metsäylioppilaat ry:n huoneesta, joka sijaitsee Itä-Suomen yliopiston Borealis-rakennuksessa (Yliopistokatu 7, 80130 Joensuu). Nouto voi tapahtua vuokrauspäivää edeltävänä päivänä aikaisintaan klo 12:00. Laitteisto tulee palauttaa vuokrauksen päättymistä seuraavana päivänä klo 12:00 mennessä. Ajankohdista voidaan sopia tarkemmin erikseen.