Räkäposkella valloittaa hiihtoladut jälleen tänäkin vuonna! Muista vuosista poiketen ja nykytilanteeseen sopeutuen on pieni twisti Räkikseen kuitenkin lisätty.

Joensuun Metsäylioppilaat järjestää siis Räkiksen maaliskuun ensimmäisellä viikolla (1.3-7.3). Tänä vuonna Räkiksessä on kuitenkin sallittu muutkin liikuntamuodot kuin hiihto. Voit hiihdon lisäksi kävellä, juosta, pyöräillä tai esimerkiksi luistella viikon aikana niin paljon kuin ehdit ja jaksat!

Tarkoituksena on siis joukkueittain liikkua ja kerätä kilometrejä niin paljon kuin ehditte viikon aikana. Kilometrimäärien seuraamiseksi (ja fuskauksen minimoimiseksi) liikkumisesta on osoitettava jokin todistus. Tähän parhaiten sopivat erilaiset puhelimille ladattavat liikuntasovellukset (kuten sportstracker), josta on nähtävissä ainakin kuljettu matka sekä aika. Viikon lopuksi joukkueidenjohtajat lähettävät Räkiksen sähköpostiosoitteeseen (rakaposkella@gmail.com) tiedoston (pdf-muotoinen), johon on kerätty kaikkien joukkueen jäsenten kilometrimäärät sekä näyttökuvat käytetyn sovelluksen tiedoista jokaiselta urheilutaipaleelta. Viimeinen päivä tulostensa ilmoittamiseen on 8.3.

Joukkueen koko on 1-6 henkeä ja voittaja on se joukkue, joka saa eniten kilometrejä kasaan! Viikon aikana voit taltioida suoritustasi myös instagramiin ja lisätä hästägin #räkis2021 ja tägätä @joensuunmetsaylioppilaat, jolloin osallistut myös arvontaan! Ilmoittautuminen alkaa 8.2. ja kestää 14.2. asti. Ilmoittautuminen on ilmaista, mutta tapahtumasta saa perinteisen Räkäposkella 2021 haalarimerkin halutessaan kolmella eurolla!
Ilmoita siis joukkueesi mukaan 14.2. mennessä ja nauti talviurheilulajeista!

MITÄ: Räkäposkella 2021
MISSÄ: Missä vain!
MILLOIN: 1.3-7.3
HINTA: Ilmainen! Haalarimerkki 3€

Tapahtuman Facebook: Räkäposkella 2021 | Facebook